Aktuelt

Innovasjonspartnerskapet "Smart vinterveg" har valgt retning for prosjektet. Innovasjonspartnerskapet går i en digital retning der målet er å utvikle en løsning som gir smart vinterdrift med effektiv planlegging og riktig informasjon. Du finner mer informasjon om innovasjonsfokuset og videre framdrift i prosjektet på siden for leverandører. 

Koronasaken berører også driften av prosjekt "Smart vinterveg" 

Vi ønsker alle påmeldte leverandører velkommen til dialogmøte i januar 2020

Har deres en firma en ide om hvordan fremtidens vinterdrift kan løses i Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Ringsaker? Da ønsker vi å snakke med dere og inviterer til dialogmøte i januar 2020. 

Vi leter etter partnere i næringslivet som kan hjelpe oss å finne frem til enda bedre og smarte løsninger for snørydding.

Innovasjonspartnerskapet Smart vinterveg er et prosjekt hvor vi finner fremtidens løsninger for vinterdrift av veger og eiendommer. 

Onsdag 16. oktober inviterte prosjektet Smart vinterveg inn til en felles kick-off. Målet var kartlegging av behov og utfordringer vi opplever med vinterdrift av veger og eiendommer.

Vi har blitt tildelt 14 millioner kroner i støtte til et innovativt prosjekt for å finne nye løsninger til å rydde bort snø og vedlikeholde kommunenes veger på vinteren.

Til toppen